Publicaties

Talking Cows

Op de site van dit Nederlandse jazzkwartet staat een hilarische videoclip van het nummer Bovinity. Herman voorzag het filmpje van Engelse ondertitels. Een mooi voorbeeld van hoe muziek en humor elkaar in Hermans werk versterken.
Inmiddels is er een tweede filmpje met dezelfde hoofdrolspelers verschenen, om publiciteit te genereren voor de nieuwe cd, Almost Human. Bekijk hier de video: http://youtu.be/7I1K_it0jKA

http://www.talkingcows.nl

Pigalle 44

Herman schreef een tekst voor de site van de Nederlandse gypsy-jazzband Pigalle 44.

http://www.pigalle44.nl

ToonDist

ToonDist is een distributeur van kleine, onafhankelijke labels met Nederlandse jazz en geïmproviseerde muziek. Herman schreef voor hun site een update van het oorspronkelijke verhaal van de Amerikaanse journalist Kevin Whitehead over het belang van de labels en muzikanten.

http://www.toondist.nl

BZO

Als bestuurslid van de BZO (Beroepsvereniging van Zelfstandige Ondertitelaars) was Herman van 2007 - 2015 verantwoordelijk voor het bijhouden van de website. Hij schreef het leeuwendeel van het materiaal, en hield de site up to date.

http://www.bzo-ondertitelaars.nl

Muziekencyclopedie van het MCN

Voor de jazzafdeling van de online muziekencyclopedie van het MCN (Muziek Centrum Nederland) schreef Herman een groot aantal lemma's. Tevens vertaalde hij alle jazzlemma's naar het Engels.

http://www.muziekencyclopedie.nl

ZomerJazzFietsTour

De website van de jaarlijkse ZomerJazzFietsTour in de Groninger ommelanden wordt door Herman naar het Engels vertaald.

http://www.zjft.nl

Jazz Inverdan

Als publiciteitsmedewerker en programmeur van het Zaanse jazzpodium Jazz Inverdan verzorgt Herman de website. Hiervoor schrijft hij teksten, selecteert foto's, video's, links, nieuws, enzovoorts. Ook is hij verantwoordelijk voor de maandelijkse Nieuwsbrief

http://www.jazzinverdan.nl

Jazzflits

Jazzflits is een digitale nieuwsbrief waarvoor Herman cd- en concertrecencies schrijft. Op de site kunt u het nieuwste nummer (en oudere nummers) gratis downloaden.

http://www.jazzflits.nl

Herman te Loo - teksten